Friday 5 June 2020

UK paketti

Grom osia saapui Englannista. Käytin muutaman illan Ebay tutkimiseen mitä on tarjolla ja mihin hintaan. Eka osto meni puihin kun myyjä ei toimittanut Suomeen vaikka aluksi lupasikin. AVK tyyppinen iso talo niin ne ei välitä kikkailla. Pienempiä pärräpurkaamoita on useita, jotkut hintaviakin. Mutta sitten tuli vastaan yksityinen myyjä jolla oli purettuna parikin eri ikäistä Gromia ja hinnat kohdallaan. Tehtiin kaupat jossa airbox, johtosarja ja mittari. 

Airbox vaikutti käyttämättömälle. Tdn irroitettu uutena tuunaus osan takia.

Ei ollut modattu. Suodatin aivan puhdas tulopuolelta. Ei pölyn hiukkastakaan. Hih.

Mittarin mukana tuli etupään tukirauta hässäkkä. Mittojen puolesta sopii suoraan paikoilleen. Rauta on näissä pännigissä kolmioiden välissä. Mittarin kiinnikeosa on hyvä. Ajovalon kiinnike ei. Valon kiinnikkeet otetaan apinasta, uskosin.

Gromissa on myös kierrosnäyttö. Apinassakin data taustalla, mutta sitä ei haluta kertoa.

2017 leimalla mittari, eli kohtuu tuore

Johtosarja oli jännin paikka. Myyjä sanoi että se on hyvä ja hinta kohdallaan muihin verrattuna. Kaikki vaikuttaa ensitutkimuksessa  virheettömälle. Mukana tuli ECU, lataussäädin, puola, sulakkeet ja jokunen relekin. Myos IMU moduli mukana???

 ECU bonus

Lataussädin bonus

IMU??? bonus

Puola

Vielä tarvii käydä kaupassa. Aluksi ajattelin laittaa Kiinan yleismallin katkaisijat, mutta parempi hommata orkikset puretusta ihan tyylin takia. Muut puutteet etujarru sylinteri ja vaijerit. Sekä pari pikkujuttua.


No comments:

Post a Comment